Suositeltava, 2022

Toimituksen Valinta

Facebook on todella epätoivoinen tekemään Messenger-tarinoita

Siitä lähtien, kun Facebook (ja sen sovellusten sarja) alkoi kopioida pois, yritys on jatkuvasti tai useammin lisännyt tarinoita omiin sovelluksiinsa. On Facebook-tarinoita, Instagram-tarinoita, ja Facebook Messengerissä on myös tarinoita (jotka muuten eroavat Facebook-tarinoista).

Vaikka Instagram-tarinat ovat olleet valtava hitti, ja Facebook-tarinat ovat myös saaneet vetoaan ajan myötä, en ole nähnyt ihmisiä Messengerin ”My Day” -ominaisuudella… kuten ollenkaan.

Facebook haluaa Messengerin tarinoita töihin… Kipeästi

Kuitenkin uusi muutos Facebook Messengerin tapaan tekee minusta tuntuu, että sosiaalisen median jättiläinen on melko epätoivoinen tekemään tarinoita myös Messengerissä, vaikka se merkitsisi ihmisten piilottamista kuvien lähettämiseen My Dayiin.

Ennen kuin kerron sinulle, mitä Messengerissä on muutettu, katsotaanpa nopeasti, miten Messenger käytti aikaisemmin.

Messenger-tarinat: miten ne toimivat

Facebook halusi helpottaa käyttäjien ottamista ottaa kuvia ja videoita jakamaan Messengerissä tai lähettää viestejä Messenger-tarinoihin, joten aina kun napsautit kuvan sisäänrakennetulla kameralla Messengerissä, sinulla on mahdollisuus lisätä se "Oma Päivä, lukuun ottamatta paljon huomautuksia, tarroja ja kirjoitusmahdollisuuksia, sovellus näytti.

Voit sitten napauttaa nuolipainiketta valitaksesi ihmiset, joille haluat jakaa valokuvan tai videon, ja näin oli.

Messengerin tarinat: miten he toimivat nyt

Jos et kuitenkaan kosketa mahdollisuutta lisätä valokuvan 'Päiväsi' -vaihtoehtoon ja päättää mennä eteenpäin ja jakaa sen yksityisviesteissä Facebook-ystävän tai -yhteyden kanssa, Messenger tarkistaa My Day -kohdan vieressä olevan ruudun oletusarvoisesti - jotain, jota monet käyttäjät eivät katso, kun ne valitsevat yhteystiedot, joiden kanssa he jakavat mediaansa. tai ainakin se, mitä Facebook toivoo.

Joten, mikä on ongelma täällä?

Olen varma, että ainakin jotkut teistä ihmettelevät, miksi se on ongelma, jonka Messenger valitsee jakamisen "Oma päiväni" -asetukseksi nyt. Loppujen lopuksi se ei ole niin kuin ei ole mahdollista poistaa valintamerkkiä eikä jakaa valokuvaa tai videota Messenger-tarinoihin, eikö? No, oikein, mutta siinä on vielä paljon vikaa.

Ensinnäkin silloin, kun käyttäjä haluaa jakaa viestinsä, valokuvia ja videoita, käyttäjän on valittava kokonaan (valitse täällä toimiva sana), ja tämä uusi asia, jota Messenger tekee, jakaa median Messenger-tarinoihin on siirtynyt opt-in-ominaisuudesta opt-out-ominaisuuteen . Kukaan ei halua opt-out-ominaisuuksia yksityisyyden suhteen.

Toiseksi, ja mahdollisesti jotain ihmisarvoista ihmisistä tulee saalis, on se, että he ovat tottuneet valitsemaan vain ne yhteystiedot, joita he haluavat jakaa kuviensa ja videoidensa kanssa. Useimmat ihmiset tarkistavat varmasti, että he ovat valinneet oikean yhteystiedon, mutta jotkut eivät ehkä, ja he jakavat valokuvien ja videoiden jakamisen valitsemiensa yhteystietojen lisäksi myös koko yhteystietoluettelonsa kanssa . Messengerin "My Day" -ominaisuus.

Mitä voit tehdä?

Joten mitä voit tehdä? Se ei ole kuin voit vain päästä pois Messengeristä. Todennäköisesti useimmat yhteystietosi käyttävät Messengeriä kommunikoimaan. Jos he eivät, niin Messengerin poistuminen on ehdottomasti yksi vaihtoehdoista sinulle ... äärimmäinen vaihtoehto, kyllä, mutta vaihtoehto kuitenkin.

Useimmissa, vähemmän aggressiivisissa vaihtoehdoissa voit tehdä seuraavat kaksi asiaa:

  • Poista valinta Oma päivä -kohdan vieressä olevasta ruudusta aina, kun otat kuvan tai videon. Tämä saattaa kuitenkin olla liian hankalaa tehdä joka kerta, varsinkin jos käytät tätä ominaisuutta paljon.
  • Avaa Messenger-kierteesi yhteyshenkilöllä, jonka haluat lähettää kuvan, ja käytä kameraa viestiketjusta ottaaksesi kuvan. Näin valokuvasi ei jaeta “My Day” -toiminnon kanssa. Tämä on taas ongelma, jos haluat jakaa saman valokuvan joukolla ihmisiä.

Jos haluat hämärän, yhden kerran menetelmän, toimi seuraavasti:

  • Napauta "My Day" -kohdan vieressä olevaa Asetukset-nappulaa ja napauta "Mukautettu".

  • Näet luettelon Facebook-yhteystiedoista. Älä valitse mitään niistä ja napauta takaisin-painiketta. Facebook näyttää sinulle varoituksen, jossa sanotaan: ” Kukaan ei voi nähdä päiväsi. ”Kosketa OK-painiketta ja se on niin.

Nyt voit sallia Messengerin jakaa nämä kuvat ja videot "Oma päivä", koska kukaan ei pääse katsomaan Messenger-tarinoita.

Top