Suositeltava, 2024

Toimituksen Valinta

Intian matka Aasian peleissä 2014 Kuvien kautta

Incheonissa Etelä-Koreassa äskettäin solmitut Aasian kisat 2014 tekivät paljon intialaista urheilijaa tarttumalla otsikoihin esityksiään, jotka tekivät kansan ylpeäksi.

XXIV-asiadin päätyttyä Intia sijoitettiin kahdeksanneksi mitaleissa. Intiassa oli 11 kultaa, 9 hopeaa ja 37 pronssia, jotka tekivät yhteensä 57 mitalia. Vaikka Intian kokonaismitalin arvo on laskenut verrattuna XXIII-Asiadiin, Intian etupuolella pidettiin silti uskomatonta pyrkimystä tuottaa tällaisia ​​tuloksia ilman koko palotehoa.

Näillä peleillä oli myös ristiriitoja Intian kanssa. Olisiko Sarita Devi kieltäytynyt ottamasta mitaliä epäoikeudenmukaisuudesta tai 4 × 400 metrin releen (naisen) joukkueen intialaisista virkamiehistä sen jälkeen, kun voitti kultamitalin; näissä peleissä oli kaikki.

Tässä on katsaus Intian matkaan Aasian kisoissa 2014 joidenkin valittujen kuvien kautta.

1. Sardara Singh, joka johtaa Intian kontingenttia avajaisissa

2. Deni onnistuneen hissin jälkeen miesten 69 kilon painonnosto-kilpailussa

3. Intian sulkapallojoukkue voitti pronssimitalin

4. Abhinav Bindra huutaa Adieua, jossa on pronssimitalin miesten 10 m ilmakiväärin yksittäisessä kilpailussa

5. Akhil Kumar julistettiin voittajaksi ottelussa

6. Deepika Kumari keskittyi hänen tavoitteeseensa

7. Mary Kom Ystävällinen voittaa kultamitalin

8. Ankita Das naisten yhden pöytätennisottelun aikana

9. Juhlat kultamitalin voittamisen jälkeen 4x400m: n välityksellä Intian joukkue