Suositeltava, 2022

Toimituksen Valinta

Instagramin toimintatilan poistaminen käytöstä

Emoyhtiönsä Facebookin jalanjäljissä Instagram on äskettäin lisännyt kuvankäsittelyalustalleen viimeisimmän toiminnon. Tämä ominaisuus, nimeltään Toimintatila, sallii kaikkien seuraajasi (ja kuka tahansa viestisi, joka viestii) tietää, milloin olet viimeksi aktiivinen. Voit myös tarkistaa, milloin muut käyttivät sovellusta. Sitä on sovellettu sovelluksen suorien viestien osioon, jossa keskustelet seuraajienne kanssa.

Tämä tietosuoja-ominaisuus on samanlainen kuin mitä olemme nähneet WhatsAppissa ja Messengerissä, aivan uuden nimen alla. Nyt voit nähdä sekä "aktiivisen" että "kirjoittamisen", jota odotit odottamatta, eivät istuneet melko hyvin käyttäjien kanssa . Mutta ei ole tarvetta paniikkiin, koska voit helposti poistaa toiminnon käytöstä, jotta kukaan ei tiedä tai tiedä, milloin joku oli aktiivinen Instagramissa. Joten tässä on seuraavat vaiheet, joita sinun on noudatettava tämän ominaisuuden poistamiseksi käytöstä:

Poista toimintotilan ominaisuus Instagramissa

Huomautus : Kokeilimme tätä menetelmää Instagram-versiossa (versio 31.0.0.6), joka on käynnissä Xiaomi Redmi Note 3: ssa.

1. Ensinnäkin, jos haluat tutustua toimintatilan ominaisuuteen, tämä on viimeisimpien viestien käyttäjien nimien mukainen viimeinen aktiivinen tunniste.

2. Voit poistaa tämän kiusallisen toiminnon käytöstä siirtymällä Instagram-profiiliin ja napauttamalla "kolme pistettä" -kuvaketta oikeassa yläkulmassa päästäksesi Android-laitteiden asetuksiin.

Huomautus : Tämä prosessi on täsmälleen samanlainen iOS-laitteissa, paitsi että sinun täytyy napauttaa asetusten hammaspyörää Muokkaa profiilia -vaihtoehdon vieressä Instagramissa.

3. Selaa alaspäin Asetukset-valikon vaihtoehtovalikosta ja näet "Näytä toimintatilan" -vaihtoehdon, joka sinun täytyy kytkeä pois päältä . Tämän asetuksen sammuttaminen lopettaa toimintatilan jakamisen ja piilottaa muiden aktiivisen tilan.

4. Kun olet poistanut toimintatilan ominaisuuden, palaa Suora viestit -ikkunaan ja huomaa, että näet nyt viestit sen sijaan, että käyttäjätunnuksen alla on viimeinen aktiivinen tila .

Poista Instagramin toimintatilan ominaisuus käytöstä

Toiminnon tila -ominaisuuden poistaminen käytöstä Instagramissa auttaa sinua pitämään yrityksesi itsellesi. Se auttaa palauttamaan yksityisyytesi, kun kaikki yllättävät ystävät ja sukulaiset rakastavat jatkuvasti seurata sosiaalista elämääsi.

Instagram yrittää vain kertoa hyödyllisistä ominaisuuksista, mutta luovuttaa avaimen hallitsemaan samaa. Mitä mieltä olette toimintojen tilasta? Luuletko, että se on kätevä tai se on vain parempi poistaa se käytöstä? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa.

Top